B2B

GKAZAS B2B OLIJFOLIE

Gkazas Olijfolie is er niet enkel voor de consument. Ook voor zakelijke partijen kunnen wij een unieke rol spelen. Ons aanbod varieert van (dozen vol) single serving eenheden (40ml) tot 5-literblikken. Maar er is meer. Wij produceren onze eigen olijfolie, en kunnen daarom op jouw wensen inspelen.

Een cadeaupakket voor je werknemers? Wat dacht je van een leuk presentje voor nieuwe klanten? Of heb je misschien liever Gkazas-flessen met een eigen tintje voor in je restaurant op tafel? Dat is slechts een greep uit wat wij voor je kunnen betekenen. Kortom, wij doen er alles aan om mee te denken om jouw wensen tot de realiteit te maken.

Ben je nog niet helemaal bekend met onze olijfolie? Gkazas Olijfolie produceert Griekse olijfolie op eigen olijfgaarden in Kreta. Onze extra virgine olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct.

Wil jij ook deel uitmaken van de familie? Neem dan graag contact met ons op via het bijbehorende contactformulier en wij kunnen je over alle mogelijkheden informeren. Hierbij zullen we je de scherpste prijzen op aanvraag leveren.

Bel +31 (0)20 244 0672

E: info@gkazasoil.com

Vespuccistraat 53-H
1056 SH Amsterdam

BTW: NL851459468B01
KVK: 54837472


ONZE PARTNERS

Hier vind je enkele van onze zakelijke partners


ONS PRODUCTAANBOD

Van fles tot blik, van 40ml tot 5liter!

Packaging-awards-Gkazas